Pomniejszyłbym trochę to logo, obecnie wydaje mi się wielkie. No i czy ma ono mieć ten biały kwadrat?
Jestem świadom istnienia problemu loga, ale sprawa wygląda tak, że w pliku na komputerze nie mam tła i to wikidot dodaje białe tło. Dodatkowo jeśli chodzi o rozmiary to do wyboru mam albo obecny, albo taki, że logo będzie mniejsze od tego rządku tekstu nad nim. Jestem otwarty na propozycje pomocy, bo nie chce, by to tak wyglądało, ale nie mam pomysłu, co z tym zrobić.
Wywaliłbym to nawiązanie do WM całkowicie, imo nic nie wnosi, napisz po prostu, że sprzedają te anomalie do normalnych ludzi.
Good point.
Sama treść jest całkiem good, mam jednak zastrzeżenia co do umowy, bo jak rozumiem ma być to oficjalny GoI-format od Szwagrów? Jeśli tak, to nie wiem jak miałbym z wyłącznie jego użyciem opowiedzieć historię, mamy taką ulotkę od PZGA, która ma fragment o historii wykorzystania i to się da wykorzystać, tutaj nie widzę takiej możliwości. Zawsze można dodać jakieś komentarze od Szwagrów, czy coś podobnego, idk. Koniec umowy dałoby się zrobić z użyciem jakiegoś sprytnego kodu, nie trzeba wykorzystywać kropek, jeśli chcesz mógłbym spróbować coś takiego zrobić, nie psułoby się wtedy na mobilnych.
Jeśli chodzi o element fabularny, to notatka raczej byłaby średnia, bo to ala dokument oficjalny, więc dodawanie bazgrołów się nie opyla. A z tego można wyczytać, przeznaczenie obiektu dla sprzedawcy, trochę rozjaśnić pewne kwestię, ale możliwe, że to po prostu średni pomysł. Byłbym zobowiązany, gdybym dostał pomoc odnośnie kodu, bo jestem w tym cholernie słaby.