Użyty w SCP-PL-106 header nie jest jeszcze przetłumaczony, technicznie rzecz mówiąc istnieje oficjalne tłumaczenie na każdy język tego headera, ale na serio nie polecam używać przetłumaczonej wersji, bo po prostu źle wygląda, nie tylko Level i kilka innych fragmentów headera nie jest przetłumaczone, ale też Identyfikator Podmiotu, nie został skrócony do Identyfikator. TL;DR tego headera super nie polecam.
Aktualnie moim ulubionym headerem, jest super prosty header widoczny np. w SCP-PL-145 (ale to jest aktualnie mój najsłabszy dokument więc nie polecam ;) ), jedyne co jest problematyczne, że żeby on wyglądał jak powinien wymaga on również zdjęcia w szerokim/dużym formacie, ale przez to, że nie jest on złożony z html, css, czy też nie daj boże JS'a, to można z nim majsterkować ile się chce.
[[table style="border: none; width: 100%;"]]
[[row]]
[[cell]]
[[size 125%]]**Identyfikator Podmiotu #:** SCP-PL-XXXX[[/size]]
[[/cell]]
[[cell style="text-align: right;"]]
[[size 125%]]###990000|**Poziom 4/XXXX**##[[/size]]
[[/cell]]
[[/row]]
[[row]]
[[cell]]
[[size 125%]]**Klasa Podmiotu:** Euclid[[/size]]
[[/cell]]
[[cell style="text-align: right;"]]
[[size 125%]]###990000|**Klasyfikowane**##[[/size]]
[[/cell]]
[[/row]]
[[/table]]
----
[[div class="scp-image-block block-center" style="width:100%;"]]
[[image image.jpg style="width:100%;" link=#]]
[[div class="scp-image-caption" style="width:100%;"]]
SCP-XXXX.
[[/div]]
[[/div]]
----
Osobiście mogę jeszcze polecić kolejny header znowu Woednaza. Według mojej wiedzy, jeszcze nikt nie użył danego headera na Polskiej wiki. Kod masz poniżej.
[[include :scp-wiki.net.pl:component:object-class-bar-source
|item-num=4444
|obj-class=Euclid
|site-resp=USMILA Site-19
|director=Tilda Moose
|rsch-head=K. P. Crow
|task-force=N/A
|colorbar-bg-color=rgb(0,0,0)
|colorbar-bg-img=optional
|colorbar-one=full
|colorbar-two=full
|colorbar-three=full
|colorbar-four=full
|colorbar-five=half
|colorbar-six=none
|level=4
|secrecy=Klasyfikowane
]]
Jednakże, chce zwrócić uwagę, że formatowanie to jest super-super-super mały fragment dokumentu, więc na swoim przykładzie nie jestem w stanie polecić, przeglądania różnych opcji formatowania w kółko i kółko zamiast pracowania na dokumencie, bo cóż, jeżeli chodzi o marnowanie godzin na bezużyteczne formatowanie można powiedzieć, że jestem ekspertem, bo spędziłem na serio dużo godzin na japońskiej, koreańskiej i chińskiej wiki tylko szukając małych fragmentów kodów (których zresztą nie użyłem jeszcze do dzisiaj), powinieneś na ten moment po prostu skupić się na zdobycie dobrego pomysłu na temat co działa w uniwersum SCP, a co nie. Dlatego dam ci po prostu 2 linijki kodu, które sprawiają, że wszystko wygląda świetnie, żebyś już nie musiał martwić się o malutkie elementy formatowania, zamiast rzeczywiście pracować
[[include :scp-wiki:component:black-highlighter-theme-dev]]
Plus możesz dodać jeszcze poniższy kod jeśli chcesz (razem z poprzednim includem), by na prawdę strona wyglądała dobrze, ale to automatycznie stylizuje wszystkie collapsible (i też tagi, ale to jest akurat +), więc jeżeli tego nie chcesz i nie chcesz męczyć się divami, żeby tego naprawić to tego nie używaj
[[include :scptestwiki:component:rounderformat]]
PS. By używać większości tego typu kodów musisz najpierw kod wpisać po czym zrestartować stronę (np. poprzez po prostu kliknięcie zapisz)