Obiektów nie można pod żadnym pozorem rozdzielać chyba, że naukowiec wysokiej rangi wyraził na to zgodę.
W raporcie unikaj stosowania pojęć względny, bo dla mnie "wysokim naukowcem" jest woźny Herman, który dla rozrywki rozwiązuje sudoku.
10x10x10 wykonanej ze wzmocnionej stali.
"10" Czego? Stóp Cejrowskiego? Obwodów Ziemi? Sflaczałych opon do Ursusów? I po co tam ta wzmacniania stal jeśli obiekt nie ma zdolności motorycznych? To po prostu marnowanie zasobów.
Obiekt znajduje się w [Usunięto]
O fajnie, przypisali mnie do tego obiektu. Ciekawe gdzie jest? Aha, no trudna, chyba nie wykonam swojej pracy.
siedem [7]
Jak działać liczby? Ja nie wiedzieć. Zdecyduj się na jedną metodę, naukowcy to nie idioci, umieją czytać.
Statuetki mają około osiem [8] centymetrów wysokości i pięć [5] centymetrów szerokości.
Ah yes, dwuwymiarowe statuetki.
wykonane z nieznanego przypominającego metal materiału.
Pod jakimi względami? I jaki metal? Bo tak jakby taka rtęć i uran mają trochę odmienne właściwości.
nieznanych ( prawdopodobnie nieskończonych ) wymiarów białe pomieszczenie.
Skąd niby wiadomo, że to pomieszczenie?
następnie jego metabolizm się zwiększa co powoduję szał i biegnie w stronę wszystkiego co jadalne nawet ludzi.
Nie tak działa metabolizm.
Osoby które miały kontakt z SCP-PL-275-1 i resztą podmiotów mają zostać poddane natychmiastowej terminacji chyba, że naukowiec wysokiej rangi chce przeprowadzić na nich badania.
To cringy, edgy i nie robi się tego od zakończenia pierwszej serii. Jeśli takowy stan nie jest terminalny to Fundacja nie będzie nikogo terminować.
Obiekt umiera w śnie poprzez zawał serca wywołanym bezczynnością
Nie tak działa serce i jego zawały.
Obiekt po wybudzeniu ma ochotę zabić wszystkie osoby które zobaczy
Czysty edge i nuda. Gdybym dostawał złotówkę za każdy pomysł na obiekt, który zabija lub powoduje szał, w którym chce się kogoś zabić to uzbierałbym pewnie jednego Sasina.
następnie umiera przez wirus HIV.
Nie tak działa wirus HIV.
obiekt chce wykonać [Usunięto] z płcią mu odpowiednią.
Niepotrzebna cenzura. Każdy wie, co pod tym jest i tylko skończony kretyn, by się nie domyślił.
Obiekt budzi się i jego celem jest zdobyć to co mu się spodoba nawet za cenę cudzego życia
Podoba mi się ten atom tlenu przede mną, o zdobyłem go. Jej, wygrałem życie.