Pora na krytykę:
Na początek zakładki. Jeśli planujesz w przyszłości tworzyć więcej prac (na chwałę wiki), to powinieneś mieć w swoim sandboxie zakładki. Znajdziesz je na stronie głównej sandboxa.
Następna kwestia to ortografia/interpunkcja. Masz niestety sporo błędów tego typu i ze względu, że jesteś na witrynie pisarskiej musisz je poprawić.
Dalej mamy SCP, czyli Specjalne Czynności Przechowawcze. Piszemy je po spacji, nie enterze. Btw, dlaczego masz je zapisane kursywą?
Obiekt powinien być przechowywany na komputerze bez dostępu do internetu.
W jakiej formie jest sam obiekt? Piszesz, tylko że to program, ale jaki?
oferujący o wiele więcej funkcji typu [Zmieniono].
Wątpię, by dobrym pomysłem było usuwanie z pracy tak ciekawego fragmentu.
Efekt ten będzie trwał do:
A) Wyłączenia programu
B) Użytkowania programu przez następne ok. 5 minut
Czyli wystarczy tylko posiedzieć dłużej i jest ok :v. Bez sensu.
W przypadku wybrania możliwości "Tak" osoba użytkująca umrze natychmiastowo a następnie na ekranie komputera pojawi się okienko przedstawiające tą osobę powtarzającą ciągle "Nie wiem gdzie jestem" oraz "Pomocy". Osobę taką zaczyna się nazywać SCP-PL-XXX-1. Po godzinie ten efekt zniknie a program będzie niemożliwy do uruchomienia przez następne 24 godz.
To tyle? Słaba historia w takim razie. Tak poza tym, śmierć nie jest rozwiązaniem.
Podsumowanie: Praca zawiera sporo błędów, a jednym z ważniejszych jest ton kliniczny, czyli język naukowy i niestety odsyłam Cię do poradnika tonu klinicznego. Porzucasz również dość ciekawe wątki samego obiektu. Wiele informacji o obiekcie masz znikąd, a inne potwierdzasz tylko po jednym teście. Niestety najważniejszym z Twoich błędów jest brak historii. Nic tu nie opowiadasz. Masz po prostu anomalię i tyle. Niestety w wypadku takich sytuacji muszę odesłać Cię do "Jak napisać SCP".
Jeśli już mam oceniać samą pracę, to niestety, ale nie podoba mi się. Masz po prostu anomalię, która podrzuca myśl, że "śmierć jest rozwiązaniem". Przykro mi, jestem na minus.