[zmieniono]
[ZMIENIONO] i [USUNIĘTO] to praktyczne synonimy i mają takie samo użycie.
Skreślenie oznacza po prostu zmiane.
dostęp mają mieć tylko osoby z poziomem upoważnienia 3 lub wyższym.
Nie dajemu pracownikom dostępu do anomalii. Fundacja to hierarhiczna organizacja naukowa, nie anarchistyczna unia naukowców. Ludzie pracują przy określonych projektach, a informacje i anomalie są dostępne tylko gdy muszą być dostępne dla wykonywania pracy.
antymemetycznym materiałem
Zgodnie z tym co oznacza "antymemetyk", antymemetyczny materiał to materiał co powoduje zapomnienie o jego istnieniu.
pilnowana przez 2 strażników
Nie ma powodu by być pilnowanym.
W mieszkaniu znajduje się dużo na pozór normalnych obrazów jak "krzyk" Edvarda Muncha czy kilka obrazów Van Gogha
Jak się wymienia to powinno się z reguły wszystko wymieniać. Do tego to są kopie? Oryginały?
Zdolności anomalne SCP-PL-226 ujawniają się po 5 godzinach przebywania w środku mieszkania.
Zdefiniuj środku.
SCP-PL-226 To szkielet starszej kobiety
SCP-PL-226 To mieszkanie
Nie możesz tak samo klasyfikować 2 osobne rzeczy.
- Niekliniczne. Praca jest niesamowicia niekliniczna. Jednak co to znaczy? Raporty SCP w Fundacji, in-universe, są dokumentami naukowymi. Z tego powodu Ty pisząc swoją prace musisz je jako takie traktować. To co piszesz musi być jednoznacze w interpretacji, jasne do zrozumienia, zdetalowane i obiektywne. Więcej informacji tutaj: http://scp-wiki.net.pl/guide-hub
- Nie najlepsze opisy. Choć nie wszystkie prace wymagają wielkich rozbudowanych opisów, wchodzących w każdy detal, to Ty poszedłeś w drugie ekstremum. Twoje opisy są super proste do etapu bycia banalnymi, a praca brzmi jakby był to transkrypt o tym jak opowiadasz o niej znajomemu. Popatrz na inne prace i postaraj się na ich podstawie zbudować lepsze opisy.
- Chaos. Opisujesz i przedstawiasz rzeczy w losowej kolejności, a praca brzmi jakby była w 3 różnych chronologiach. Problem jest do tego stopnia, że nie wydaje mi się, że pracy nie przeczytałeś ani razu. Więcej informacji w "Jak Napisać SCP" który przypominam, że jest obowiązkowy do znania.
- Fabuła? Widzę, że próbowałeś coś zrobić, ale się to nie klei. Elementy pracy wydają się być losowe, a zrozumieniu nie ułatwia słabo wykonana forma przekazu. Mam z tego powodu dwa pytania do Ciebie:
- Czemu taki pomysł? Co tobą kierowało?
- Co chciałeś przedstawić w pracy?