Czy brak Załącznika 5 jest celowy, czy to niezamierzony błąd?
W jednym z załączników są dwa ukośniki - "//". To też chyba błąd. Dodatkowo brakuje mi w nich przecinków, radziłbym przeczytać to na spokojnie jeszcze jeden raz. Dodatkowo pracownicy Fundacji (nie klasa D) mówią w dziwny sposób, jakby zbyt potoczny? Moja wina, że nie zwróciłem na to uwagi gdy było na forum. Obiekt jest w porządku, ale nie porywa mnie specjalnie. Jednak jako, że spełnia wymogi, ma sens i ogólnie nie jest zły, ode mnie głos neutralny. Pomimo to, dobra robota i powodzenia w tworzeniu kolejnych dzieł.
Autorze, przypominam, że głosowanie na swoje prace jest zabronione. Proszę o natychmiastowe usunięcie głosu.
Nic się nie stało, jednak trzeba o tym pamiętać. Pamiętaj też, by zamienić [BRAK DOSTĘPU] na nazwę swojego obiektu tutaj.
Początkowo nie ogarniałem tytułu tego raportu. Ale na samym końcu raportu zostałem zaspokojony. Dobry start w pisarstwie i zasłużony plus.
Bardzo mi się podoba fakt, że jest to potencjalnie niebezpieczny, a wręcz śmiercionośny byt, na co wskazuje ostatni załącznik. Mimo to jednak autor nie bazuje na tym, w swojej pracy, a korzysta z tego jedynie jako z dodatku. Bardzo podoba mi się również sam styl anomalii, i jej podejście do naukowców: chociaż dosyć typowe, jest jednak bardzo dobrze zrobione.
Odczucie prawdziwego dokumentu naukowego, opisującego anomalię, jest bardzo silne w tym raporcie, i jest to jedna z moich ulubionych prac. Z tego co pamiętam, to pierwsza praca autora, więc to też dowód na fakt, że nie ma "klątwy pierwszych prac".
Wy ludzie jesteście naprawdę zabawni. Jesteście jak małpki w cyrku. Tylko czekać aż zrobicie coś zabawnego.
To zdanie wskazuje na pewien bardzo ważny aspekt. Byt rozumie, co to cyrk, co to małpy, rozumie powiązanie tego i odczucia, które z tego płyną. Czy pozyskał tą wiedzę z umysłu innej osoby, czy też inaczej tego doświadczył?