Wystarczy jeden temat na jedną pracę. Nie ma co śmiecić forum.
Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w przesłuchaniu zdania nie chcą się oddzielić?
Po każdym > postaw spację. Dzięki temu wikidot to odczyta jako przerwę.
Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w przesłuchaniu zdania nie chcą się oddzielić?
Obiekt został odnaleziony w Polsce w roku 2004 na wsi ███████ w dłoni martwego, ukrzyżowanego mężczyzny. Dochodzenia ustaliły, że był to niejaki Grzegorz █████. Znany był w swojej miejscowości jako wierny, pomocny katolik. W domu ofiary znajdowały się różne przedmioty takie jak książki, wizytówki oraz notatki. Przy ich pomocy ustalono, że mężczyzna regularnie chodził do kościoła św. Ojca Pio w ██████. W 2005 roku rozpoczęto poszukiwania potencjalnego zabójcy, rok później wstrzymano poszukiwań.
Podczas zabezpieczania przedmiotu policjant Andrzej ████████, dotknął go gołymi dłońmi przez co pozostał na nim widoczny odcisk palca, następnego dnia mężczyzna nie pojawił się w pracy. Gdy po 2 miesiącach rodzina ofiary nie dostawała o nim żadnych wiadomości, zgłoszono jego zaginięcie. W roku 2005 znaleziono Andrzeja █████████ ukrzyżowanego w jego własnym domu ze złotym krzyżykiem w dłoni. Po przeszukaniu jego danych w kartotece wykryto, że również był on katolikiem oraz, że regularnie chodził do kościoła św. Katarzyny w ██████.
Według mnie te dwa akapity powinny być w pozyskaniu, a nie w opisie.
rok później wstrzymano poszukiwań.
Powinno być: wstrzymano poszukiwania.
Ogólnie praca bardzo mi się podoba( ciekawy pomysł i dobre wykonanie ), więc bez wahania daję aprobację czytelniczą.
Ok, poprawiłem przesłuchanie oraz dodałem pozyskanie, czy praca nadaje się już do opublikowania?
Zależy czy dostaniesz jeszcze
Aprobację Administratorską
Jak dostaniesz to możesz publikować.
Wiem, dlatego czekam na administratora.
W sumie obrazek zawsze można dopracować tam, więc daję aprobację administracyjną, choć fabularnie miałbym kilka zastrzeżeń, bo właściwie nic się nie zmieniło od moich poprzednich uwag.
Pseudonim obiektowi nadają Administratorzy czyż nie?
Podając za poradnikami ( wkład czy jak napisać SCP) tytuł wybiera autor.
Dziękuje za zaakceptowanie, to dużo dla mnie znaczy :)