Korzystajmy z sandboxa- wanna
Hola hola, nie odpowiedziałeś nawet na moją odpowiedź do poprzedniego obiektu i już tworzysz kolejny wątek. Na dodatek z całym szacunkiem, oba te obiekty wydają się napisane na kolanie, pełno tu błędów i nie są w ogóle zabawne.
Proszę, przeczytaj to co napisałem pod "Lagami" i zastosuj się do tego.
Pozdrawiam!
Kilka rzeczy
Po 1. Przeczytałem co napisałeś pod moim poprzednim scp
Po 2. Nie wiedziałem że mam odpisać
Po 3. Zamierzam jutro poprawić mojego poprzedniego scp
Po 4. Obstawiałem że będzie to dosyć zabawne (dla mnie było może to przez to że sam mam wyjątkowo słodkiego Yorka w domu)
A po 5. Nie widzę tych błędów. Nie mówię że ich nie ma mogłem po prostu nie zauważyć (mam dysleksję)
Rozumiem.
Ale tu nie chodzi tyle o same błędy ortograficzne czy gramatyczne, tylko o duże odstępstwo Twoich prac od norm tej strony. Powiedz, czy przeczytałeś poradniki, tak jak Ci to zaleciłem?
Trudno mi wytłumaczyć co mam na myśli, ale chodzi mi o to, że w porównaniu do któregokolwiek Joke'a, te są nadal bardzo niedopracowane.
Ponadto, moim głównym celem jest zwrócenie uwagi, że lepiej skupić się w jednym momencie na jednym projekcie, zwłaszcza jeśli chodzi o początkującego pisarza.
Możliwe, że inne osoby mogą być w stanie lepiej nakreślić Ci o czym mówię.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w "poprawianiu".
Dziękuję poradniki przeczytałem a w sprawie skupienia się na jednym projekcie po prostu chciałem najpierw napisać ten bo musiałem się zastanowić jak poprawić poprzedni
Pamiętaj przede wszystkim o tym, że nikt Cię tu nie goni. Masz tyle czasu ile zechcesz na dopracowanie swojego raportu.
Przede wszystkim, oczywiście jeżeli przeczytałeś poradniki tak jak poradził Ci to ZeroStrider, powinieneś skupić się tu na jednym. Obiekt Joke to żart. Powinien być śmieszny. Nie ma nic śmiesznego w psie którego zagłaskujesz na śmierć. Nie jest to ani ciekawe, ani zabawne. Drives you crazy, obiekt który sprawia że wariujesz bo tak. Jeżeli chcesz napisać joke, nie walisz w klawiaturę o może coś wyjdzie obiekt zabija to jest SCP o tak to jest dobre — nie, to nie jest w żadnym wypadku dobre. Moja rada jest taka. Przeczytaj sobie obiekty Joke, zobacz co w nich śmieszy, jaki jest tego rdzeń i w jaki sposób uzyskano zabawność. Przy tym nie wymyślałbym kilku rzeczy na raz tylko porządnie zastanowił się nad pomysłem. Joke są jednymi z najtrudniejszych prac do napisania.
Jeżeli naprawdę Ci zależy na tym żeby użyć czarnego humoru, pamiętaj że to nie jest łatwa sztuka i nie każdy go zrozumie.
I przy okazji, dlaczego większość SCP zabija poprzez zatrzymanie akcji serca? -_-