No to lecimy line by line
Pomieszczeniem przechowawczym powinna być standardowa cela.
Nie lepiej komórka zamiast większego pokoju? To nie muzeum.
musi posiadać przynajmniej rękawiczki silikonowe.
1. Dziwnie to brzmi 2. Dlaczego silikonowe? 3. Musi posiadać czy musi mieć założone? Mogę nieść te rękawiczki gdyż technicznie je posiadam a tego wymagają procedury.
ostrza 90cm oraz 11 centymetrowej
Zdecyduj który sposób zapisu wybierasz.
zyska siłę zdolną zniszczy drzwi pancerne
Wiesz że człowiek to delikatny organizm? Gdyby osiągnął taką siłę dosłownie by się rozwalił na miejscu. Więc pisanie tego w sposób ''po prostu'' jest nieodpowiedni.
się niezwykle agresywna wobec innych pracowników fundacji.
Tylko pracowników Fundacji? I dlaczego akurat ich?
Wszelkie próby nawiązania kontakty z SCP-PL-128-A zakończyły się niepowodzeniem gdyż język w jakim się posługuje jest obecnie nieznany fundacji
Oklepane.
Przesłuchanie dyrektora muzeum.
To jest tak sztuczne że czuję zapach powietrza z chińskiego marketu.
Dodatek 2:
Według mnie jest to zbędne, niepotrzebny zapychacz.
Technicznie masz pełno powtórzeń dotyczących nawet całych zdań, zjedzone litery i dziwnie brzmiące wyrazy plus literówki.
Więc tak. W dalszym ciągu nie różni się to od ''Katany prawdopodobnej niepokonalności''. Po prostu miecz który gdy weźmiesz do ręki zaczniesz dziwnie gadać i chcesz wszystkich zabić przy czym rozwalasz mury. Czytając przesłuchanie nie odczuwam żadnych emocji jakie powinno ono nieść, wszystko to wygląda jak tanie przedstawienie. Zachowanie dyrektora jest tak spokojne że tylko go przeszkolić i zostanie doskonałym pracownikiem Fundacji. ''Dyrektor ██████ ███████ został przyprowadzony do najbliższej placówki w celu dowiedzenia się o pochodzeniu SCP-PL-128.'' A nie lepiej to zrobić na miejscu w jakiejś kanciapie? Agenci by się tak nie zachowali. O przesłuchiwanych nie wspomnę nawet. Nie wiem także co ma na celu Dodatek 2, oświeć mnie proszę; wygląda tak jakby był przeprowadzony bo pracownicy nie mają co do roboty.
Szczerze, nie wiem już jak pomóc. Wytknąłem wszystko co jest według mnie złe, ale tu raczej nie obło by się bez porządnego zastanowienia się nad podstawą czyli samym zamysłem raportu. Szabla powodująca super siłę i wariactwo? Dla mnie zupełne nie.